Σας ενημερώνουμε ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη λειτουργία του.

Καλοκαίρι και ηλεκτρονικό τσιγάρο

Posted by Mandilas 06/07/2023 0 Comment(s) Άτμισμα: How To,

 

 

Η αγαπημένη (εκτός του γράφοντα) για τους περισσότερους εποχή του χρόνου έφτασε. 
Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού όμως δεν είναι αγαπημένη εποχή για τις ηλεκτρονικές μας συσκευές. 

 

Αποφεύγουμε να αφήνουμε εκτεθειμένα στον ήλιο το ηλεκτρονικό μας τσιγάρο και το υγρό αναπλήρωσής μας. Δεν αφήνουμε επίσης τον εξοπλισμό μας στην καμπίνα του αυτοκινήτου μας γιατί δημιουργούνται μέσα μεγάλες θερμοκρασίες. Προτιμούμε ένα μέρος με σκιά για να αποθηκεύουμε το υγρό μας και την, ή τις συσκευές μας. 

 

Επειδή θα σας πέρασε από το μυαλό διαβάζοντας τα παραπάνω, να τοποθετήσετε το αγαπημένο σας υγρό σε φορητό ψυγειάκι, να σας ενημερώσω ότι δεν είναι τόσο καλή ιδέα. Μπορεί να επηρεαστεί η γεύση και η απόδοσή του. 

 

Προσοχή χρειάζεται επίσης και με τα νερά. Αν η συσκευή σας δεν είναι αδιάβροχη, δώστε της την ίδια προσοχή με του κινητού σας τηλεφώνου. 


Επίσης υπάρχουν πολλά Pod (χωρίς μεγάλο κόστος αγοράς) που μπορείτε να πάρετε μαζί σας στην παραλία, χωρίς να σας νοιάζει το αν θα βραχεί, θα χαθεί η ότι άλλο, η αγαπημένη σας συσκευή. 

 

Για αρκετούς από εσάς μπορεί να είναι το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τσιγάρο. Ήδη από τις πρώτες μέρες θα έχετε δει διαφορά στον εαυτό σας προς το καλύτερο. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι απολαμβάνετε περισσότερο το καλοκαίρι, χωρίς λαχάνιασμα και με πολύ καλύτερη γεύση. Προσοχή λοιπόν στα παραπάνω, καλό καλοκαίρι και μακριά απο το τσιγάρο.

 

Βαγγέλης
VaporMarket e-shop.

Leave a Comment

Newsletter

* E-mail: