Σας ενημερώνουμε ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη λειτουργία του.

Cthulhu AIO Kit White Derlin

Out of Stock Cthulhu AIO Kit White Derlin

Σας παρουσιάζουμε το νέο “κόσμημα” της Cthulhu στην έκδοση White DerlinΤο Cthulhu AIO Kit είναι ένα από τα μικρότερα Mod της αγοράς που δέχεται Boro tanks. Το Atom Chip της εταιρείας σε συνεργασία με την μία μπαταρία 18650 (δεν περιλαμβάνεται) που δέχεται το Mod, φτάνουν την μέγιστη ισχύ του στα 60W και με εκπληκτική διαχείριση ρεύματος.Η μπαταρία με την πλακέτα είναι τοποθετημένα σε αντίθετες πλευρές ώστε να αποφευχθούν οι διαρροές επάνω της. Στην συσκευασία θα βρούμε εκτός τον επισκευάσιμο RBA χωρητικότητας 6ml και έναν αντάπτορα που δέχεται τις αντιστάσεις Aspire Nautilus! Στην έκδοση White Derlin η Cthulhu κατάφερε να κρατήσει το βάρος της συσκευής μόλις στα 89 γραμμάρια χωρίς την μπαταρία και οι διαστάσεις του είναι 83mm X 50.3mm X 23.7mm.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Όλα μας τα προϊόντα έχουν εγγύηση DOA (Ελαtτωματικό κατά την παραλαβή).

Προϊόντα που εκτός της εγγύησης DOA, καλύπτονται κι από συμπληρωματική εγγύηση:

  • Ηλεκτρονικές μπαταριοθήκες (Mods) που πωλούνται είτε ξεχωριστά, είτε ως μέρος πακέτου μαζί με ατμοποιητή (Kits), συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας ενός έτους.  Η εγγύηση δεν καλύπτει υγρασία, σπάσιμο, σπείρωμα 510 και κινητά μέρη (κουμπί/πορτάκι).  Παύει να ισχύει αν διαπιστωθεί λανθασμένη χρήση από τον καταναλωτή (εσωτερική υγρασία ή πτώση του αντικειμένου).  Σε περίπτωση βλάβης η διαδικασία ελέγχου κι επισκευής διαρκεί μέχρι 15 εργάσιμες μέρες, κατά τις οποίες μπορεί να διατεθεί εξοπλισμός αντικατάστασης.  Σε περίπτωση μη επισκευάσιμης βλάβης, το κατάστημά μας θα προβεί σε αντικατάσταση.  Τα μηχανικά mods συνοδεύονται μόνο με εγγύηση DOA.
  • Σε φορτιστές εξωτερικών μπαταριών υπάρχει δυνατότητα αλλαγής εντός 5 εργάσιμων ημερών από την αγορά τους κι εφόσον διαπιστωθεί από το προσωπικό μας η εσφαλμένη λειτουργία τους.  Σε περιπτώσεις υγρασίας ή σπασίματος παύει να ισχύει η δυνατότητα επιστροφής.

Για λόγους υγιεινής και σεβασμού προς τον καταναλωτή, δε γίνονται επιστροφές σε προϊόντα των παρακάτω κατηγοριών:

  • Υγρά αναπλήρωσης, αρώματα, βάσεις (ανοιγμένα και σφραγισμένα)
  • Επιστόμια (drip tips) ατμοποιητών
  • Ατμοποιητές που έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 25€

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2107102436

  • Κατασκευαστής: Cthulhu Mods
  • Κωδικός Προϊόντος: CTH.KIT.0001
  • Διαθεσιμότητα: Out of Stock
  • 129,90€

Ετικέτες: Cthulhu AIO Kit White Derlin

Newsletter

* E-mail: