Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μην χάνετε καμία προσφορά μας

Σας ενημερώνουμε ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη λειτουργία του.

Ξεκινήστε το άτμισμα σε 5 απλά βήματα

Posted by Kate 14/05/2020 0 Comment(s) Άτμισμα: How To,

 

Θέλετε να σταματήσετε το κάπνισμα; Η σωστή χρήση, της σωστής συσκευής, με το σωστό υγρό αναπλήρωσης μπορεί να σας προσφέρει την ίδια ικανοποίηση με το τσιγάρο. Το πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ένα πολύ ευρύ φάσμα γεύσεων που μπορείτε να επιλέξετε. Αλλά, παρόλο που τα kit ατμίσματος στην αγορά έχουν βελτιωθεί σημαντικά με την πάροδο των ετών και καθιστούν απλούστερο για έναν καπνιστή να κάνει την μετάβαση, εξακολουθεί να υπάρχει μια διαδικασία εκμάθησης που πρέπει να περάσουν οι νέοι ατμίστές για να αποκομίσουν τα μέγιστα από τα εργαλεία τους όταν πρωταρχίσουν να ατμίζουν.

Έτσι, αποφασίσαμε να βοηθήσουμε: Να πώς ένας καπνιστής μπορεί να μεταβεί στο άτμισμα σε πέντε εύκολα βήματα.

 


1) Επιλέξτε την εμπειρία σας


Πριν αγοράσετε, σκεφτείτε τι ακριβώς σας αρέσει στο κάπνισμα και πώς αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την επιλογή σας στο άτμισμα; Το άτμισμα υποτίθεται ότι είναι ευχάριστο και σας δίνει την ικανοποίηση με τον ίδιο τρόπο που κάνει το κάπνισμα και είναι τόσο ευπροσάρμοστο που μπορείτε να έχετε πολλές διαφορετικές εμπειρίες με τους διάφορους συνδυασμούς kit και υγρών αναπλήρωσης. Ακολουθούν τρία ερωτήματα που πιστεύουμε ότι πρέπει να αναρωτηθείτε πριν επιλέξετε τα εργαλεία σας:

 

  • Θέλετε το είδος της ικανοποίησης που σας δίνει η νικοτίνη και θέλετε μια εμπειρία που έχει ένα έντονο χτύπημα στον λαιμό;
  • Τα μεγάλα σύννεφα είναι πιο σημαντικά για εσάς ή θα προτιμούσατε να είστε πιο διακριτικοί όταν ατμίζετε;
  • Θέλετε μια μεγάλη συσκευή που κάνει εντύπωση όταν την εμφανίζετε στους γύρω σας ή θα προτιμούσατε κάτι μικρότερο και πιο βολικό στην τσέπη;


Μόλις έχετε σκεφτεί και απαντήσει αυτά είστε έτοιμοι να πάτε για ψώνια!

 

 

 

 

 

2) Επιλέξτε τη συσκευή σας.

 

Έτσι, έχετε αποφασίσει τι είδους ατμιστής θα θέλατε να είστε. Πριν σκεφτείτε τις γεύσεις, θα πρέπει να κοιτάξετε μια γκάμα πλήρων κιτ και να καθορίσετε τι είδους συσκευή σας ταιριάζει καλύτερα. Εάν ζητάτε το δυνατό χτύπημα της νικοτίνης σας συνιστούμε να διαλέξετε μια συσκευή που χρησιμοποιεί αντιστάσεις με υψηλά ohm.
Με αυτές τις συσκευές που έχουν λιγότερη απαίτηση από την μπαταρία – θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε υγρά με υψηλή περιεκτικότητα σε νικοτίνη ( θα αναφερθούμε στο τι είναι «υψηλό» σε επόμενη ενότητα). Αυτές οι συσκευές είναι συχνά (αλλά όχι πάντα)
μικρότερες και πιο διακριτικές και επειδή έχουν μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας η μπαταρία τους τείνει να διαρκεί περισσότερο. Θα πάρετε ακόμα μια αξιοπρεπή ποσότητα ατμού από αυτά, αλλά δεν θα παράγουν τα τεράστια σύννεφα που μπορείτε να πάρετε από μεγαλύτερές πιο ισχυρές συσκευές. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για καταστάσεις όπου θα προτιμούσατε να ατμίζετε διακριτικά.

 

 

 

Αν όμως θα θέλατε κάτι πιο δυνατό αλλά ταυτόχρονα «μικρό» σε μέγεθος θα μπορούσατε να διαλέξετε κάτι τέτοιο με λιγότερη νικοτίνη για πιο smooth χτύπημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Αλλά αν αυτό που θέλετε είναι μεγάλα σύννεφα θα πρέπει να επιλέξετε μια συσκευή που έχει χαμηλή αντίσταση. Αυτά τα είδη συσκευών έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι συχνά μεγαλύτερα για να καλύψουν την ανάγκη για μεγαλύτερη μπαταρία. 
Ο ατμοποιητής τείνει επίσης να είναι μεγαλύτερος. Αυτό συμβαίνει επειδή Οι αντιστάσεις με χαμηλότερα ohm θα εξατμίσουν περισσότερο υγρό ανά ρουφηξιά. Και αυτό σημαίνει περισσότερος όγκος ατμού και μεγάλα σύννεφα!
Θέλετε περισσότερο ατμό και μεγάλα σύννεφα;

 

 

 

 

 

 

Κοιτάξτε ένα από αυτά τα σύγχρονα κιτ εκκίνησης για μεγαλύτερη παραγωγή ατμού:

 

 

3) Επιλέξτε το υγρό αναπλήρωσής σας.


Αγοράζοντας υγρό αναπλήρωσης για πρώτη φορά μπορεί να είναι λίγο εκφοβιστικό, με τόσα πολλά από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε και μια ζαλιστική ποικιλία από μάρκες. Αλλά ουσιαστικά, υπάρχουν μόνο δύο αποφάσεις που πρέπει να κάνετε: πόση νικοτίνη θέλετε και ποια γεύση απολαμβάνετε;
Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη ερώτηση. Εάν έχετε επιλέξει μια μεγάλη συσκευή με αντίσταση με χαμηλά ohm και υψηλότερη ισχύ, ώστε να μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας με κάποια επικά σύννεφα, θα χρειαστεί να πάτε χαμηλότερα στην περιεκτικότητα νικοτίνης. Αυτό συμβαίνει επειδή θα εισπνεύσετε μεγαλύτερο όγκο ατμού κάθε φορά που θα πάρετε μία τζούρα.

 

Ποσοστό Νικοτίνης

Χτύπημα στον λαιμό

Συνήθεια καπνίσματος

Ιδανικό ποσοστό για…

0MG / 0.0%Εξαιρετικά ομαλόΤέλειο για ανθρώπους που θέλουν να κόψουν εντελώς την νικοτίνη
- Εξάσκηση τρικ με τον ατμό
- Μη καπνιστές πλέον που θέλουν να απολαμβάνουν μόνο την γεύση
3MG / 0.3%Ελαφρύ χτύπημα στον λαιμό. Γενικότερα ομαλό.Περιστασιακούς καπνιστές ή ανθρώπους που καπνίζουν λιγότερο από 5 τσιγάρα την ημέρα
- Συσκευές με χαμηλά ohm
- Ανθρώπους που κάνουν συνεχόμενες απανωτές τζόυρες
6MG / 0.6%Μεσαίο χτύπημα στον λαιμό.Μέτριους καπνιστές ή ανθρώπους που καπνίζουν από 10-15 τσιγάρα την ημέρα.
- Συσκευές με χαμηλά ohm
- Μέση λύση μεταξύ ποσοστού νικοτίνης-χτυπήματος στον λαιμό
- Εύκολη μετάβαση αν θέλει κάποιος να ανέβει νικοτίνη ή να κατέβει.
12MG / 1.2%Δυνατό χτύπημα στον λαιμό.Χρόνιοι καπνιστές ή άνθρωποι που καπνίζουν 1-2 πακέτα την ημέρα
- Παρόμοια αίσθηση στον λαιμό με το συμβατικό τσιγάρο.
- Τέλεια λύση για τσιγαρίσιες τζούρες (mouth to lung)
18MG / 1.8%Πολύ δυνατό χτύπημα στον λαιμό. Χρόνιοι καπνιστές ή άνθρωποι που καπνίζουν 2+ πακέτα την ημέρα.
- Παρόμοια αίσθηση στον λαιμό με το συμβατικό τσιγάρο.
- Σχεδόν άμεση επιρροή της νικοτίνης στον οργανισμό.
- Χρήση με pod και υψηλά ohm.


Ωστόσο, περισσότερος όγκος ατμού σημαίνει ότι θα πάρετε περισσότερη νικοτίνη ανά εισπνοή από ό, τι αν χρησιμοποιούσατε μια συσκευή χαμηλής ισχύος. Οι περισσότεροι ατμιστές που χρησιμοποιούν συσκευές υψηλότερης ισχύος τείνουν προς επίπεδα νικοτίνης 1,5 mg/ml, 3 mg/ml ή 6 mg/ml (χιλιοστόγραμμα νικοτίνης ανά χιλιοστόλιτρο υγρού).

Δεν υπάρχει καμία ακριβής επιστήμη σε αυτό - αλλά θα καταλάβετε αρκετά γρήγορα πώς θέλετε να ατμίζετε.
Εάν έχετε επιλέξει ένα κιτ με υψηλότερη αντίσταση και χαμηλότερη ισχύ, ίσως θέλετε μία υψηλότερη περιεκτικότητα νικοτίνης. Με τον τρόπο αυτό θα έχετε μια πιο έντονη αίσθηση της νικοτίνης, επειδή η συγκέντρωση θα είναι υψηλότερη. Δεν θα προτείναμε να χρησιμοποιήσετε αυτό το υγρό σε συσκευές υψηλής ισχύος, επειδή η αίσθηση θα ήταν σκληρή (ενδεχομένως πολύ σκληρή!).

Αν μεταβαίνετε από το κάπνισμα, σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα υγρό με λίγο περισσότερη νικοτίνη - ίσως 12mg / ml ή 18mg / ml.

 


4) Πάρτε τα σωστά εξαρτήματα

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη νέα συσκευή σας, υπάρχουν δύο βασικά ανταλλακτικά που θα πρέπει να έχετε στο χέρι: αντιστάσεις και μπαταρίες - αν και θα χρειαστεί να έχετε μόνο τις εφεδρικές μπαταρίες για συσκευές όπου οι μπαταρίες μπορούν να αντικατασταθούν.
Οι αντιστάσεις είναι τα πιο σημαντικές, και αυτές ισχύουν για οποιοδήποτε είδος συσκευής. Αυτά τα μικρά θερμαντικά στοιχεία περιλαμβάνονται σε κάθε συσκευή. είναι μέσα στον ατμοποιητή και πρέπει να τα αντικαταστήσετε τακτικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευής σας. Οι αντιστάσεις φθείρονται με την πάροδο του χρόνου: η συνεχής διαδικασία θέρμανσης και ψύξης έχει ως κατάληξη ο ατμός να αναπτύσσει μια πικρή γεύση. Όταν το υγρό σας δεν έχει την ίδια καλή γεύση όπως συνήθως, αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αγοράσετε μία μία αντίσταση. Για πολλούς ατμιστές αυτό είναι περίπου μία φορά την εβδομάδα. Σας συνιστούμε να πάρετε έξτρα ανταλλακτικά με την πρώτη σας συσκευή, ώστε να τα έχετε πάντα στη διάθεσή σας όταν τα χρειάζεστε. Θα χρειαστεί να πάρετε την αντίσταση που είναι συμβατή με τη συσκευή σας.


Εάν έχετε μια συσκευή που σας επιτρέπει να αλλάξετε την μπαταρία, συνιστούμε επίσης να πάρετε έξτρα. Πάντα βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει αυτές τις μπαταρίες με ασφάλεια! Ατύχημα μπορεί να συμβεί με κακομεταχείριση των μπαταριών. Εάν η συσκευή σας διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να πάρετε και μια εφεδρική. Τα καλά νέα είναι ότι οι συσκευές με ενσωματωμένες μπαταρίες τείνουν να είναι φθηνότερες.

 


5) Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης και… Ατμίστε!

Μπορεί να φαίνεται σαν κάτι προφανές, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις οδηγίες που συνοδεύουν τη συσκευή σας. Αυτό φροντίζει να ολοκληρώσετε τα αρχικά βήματα, έτσι ώστε η πρώτη σας επαφή με το άτμισμα να σας προσφέρει την ικανοποίηση που αναζητάτε.
Αφού γεμίσετε, μην ατμίσετε αμέσως. Αφήστε το για 5-10 λεπτά για να βεβαιωθείτε ότι η αντίσταση είναι πλήρως καλυμμένη και εμποτισμένη με υγρό. Αυτό σημαίνει ότι θα αποφύγετε μία στεγνή τζούρα,  το οποίο θα σας δώσει κακή γεύση και πιθανότατα θα σας καταστρέψει την αντίσταση.


Μόλις το κάνετε όλα αυτά, είστε έτοιμοι να ατμίσετε. Μέσα σε λίγες μέρες είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε το να είστε ατμιστής από ό, τι σας άρεσε να είστε καπνιστής…

 

Πηγή: Vapormarket.gr

Leave a Comment

Newsletter

* E-mail: